domingo, 20 de septiembre de 2009

Tu ets la teva pròpia marca!

Aconseguir una bona marca, la majoria de vegades requereix esforç, voluntat, perseverança i temps, a l’igual que la teva imatge. Transmet constantment i mai passa desapercebuda, però en la majoria d’ocasions no ne’ts conscient.

Recordes els “7 nans”? Sí, sí, el clàssic conte, “La Blancaneus i els 7 nans”, qui no els recorda…? El tímid, el rondinaire, el dormilega…. Han passat molts anys i encara seguim explicant el conte i recordant cadascún dels nans, identificant-los amb el nom que manifestaven les seves qualitats. O, el programa “Polònia” de TV3, qui no ha conversat i somrigut amb les imitacions i paròdies de la imatge dels seus protagonistas?

Reflexiona, quantes vegades has definit a algú per les seves característiques personals, per com van vestit o pel seu caràcter? T’has plantejat alguna vegada, com creus que et veuen o com et recorden? Altiu…? Seriós…? Simpàtic…?

És més, quan una persona es defineix a sí mateixa, no sol concidir amb l’opinió, descripció i percepció que els seus amics, família o companys de treball tenen d’ella.

Transmets informació a través de la teva imatge externa, expressió, veu, etc. Tot junt fa que reflecteixis unes determinades qualitats, dia rere dia et vas creant una pròpia identitat personal i professional, vas adquirint uns valors únics i intransferibles i tot junt ho vas demostrant en cadascuna de les teves accions. Vas creant la teva pròpia marca!

Tu ets l’únic creador i realitzador de la imatge. Tu ets l’únic protagonista de la teva pròpia marca. Coneix-la, potencia-la!

Escrit per: Consol Vilar dicic. Barcelona

No hay comentarios:

Publicar un comentario