viernes, 5 de marzo de 2010

VERSIÓ EN CATALÀ


Com parla la teva imatge personal? Coneix-la, potencia-la


El passat 11 i 12 de febrer vaig impartir el seminari d'especialització en el programa de desenvolupament professional de Porta 22 de Barcelona Activa. Cóm parla la teva imatge personal? Coneix-la, potencia-la.




Els assistents al programa, persones de diverses edats i sectors professionals amb curiositat i entusiasme per saber una mica més de la imatge personal i la seva comunicació.I una promesa al final de les sis hores de formació compartides, canviar la felicitació de Nadal del blog de dicic, per comentari referent a l'experiència compartida amb ells.





Una imatge val més que mil paraules, frase encertadíssima i per això en aquest seminari apliquem teoria i pràctica en dinàmiques participatives per part dels assistents, per què ells siguin els protagonistes, i puguin veure què i com transmet la seva imatge a través del feed-back dels seus propis companys i de l'opinió de les expertes.




Curiositat, sorpresa, incredulitat, interès i entusiasme així definiria el recorregut del programa.


Curiositat amb la comunicació del color o la iconologia de la imatge, sorpresa on va fer alguna mala jugada amb algun dels participants, aportant nervis i tensió que van acabar amb somriures i ànims per parts de la resta de companys. Incredulitat expresada a través de la seva gesticulació i expresions i interès reflectit des del primer segon amb la seva col·laboració en la preparació d’una dinàmica prèvia a la presentació del programa i a la seva interecció en el trascurs del mateix.
L'interès també va quedar reflectit en els "breaks " i en finalitzar les sessions, personalment aquest interès és converteix en força i entusiasme per tot l’equip de dicic per seguir treballant en la imatge i sigui valorada com altres països, EUA o UK.




Recordeu, la imatge no és superficial. Per molt callats que estigueu doneu informació i encara que creieu passar inadvertits, això no succeeix. Indumentària, maquillatge, color, gestos, postures, translació, veu, salutacions, puntualitat, etc. tot parla i cal saber adaptar la imatge de manera coordinada i coherent al moment i necessitats d’un mateix sense perdre la propia personalitat.Imatge personal clau d'èxit per als vostres objectius. Sort!


Escrit per: Consol Vilar dicic. Barcelona

No hay comentarios:

Publicar un comentario