viernes, 22 de noviembre de 2013

pera en texans" (futbol, també)


Sota aquest suggerent títol, Ramon Gener, el presentador d'"Òpera en texans", ens apropa a un món, el de l'òpera, sovint vist moltes vegades des de la distància per a la majoria de persones.

Ramon Gener ha utilitzat el seu estilisme com a fil conductor per apropar-nos l'òpera d'una forma que mai ningú fins ara havia utilitzat, fent-la més propera, més de casa... i només ha necessitat uns texans com a letmotiv per a la seva comunicació.





No sabem si amb aquest esperit d'informalitat, la directiva del F.C. Barcelona va decidir canviar l'estilisme de la vestimenta oficial per als actes públics i desplaçaments dels jugadors de futbol del primer equip.

Els jugadors ara vesteixen un estil més acord a la seva condició d'esportistes, més acord a la seva edat, més acord a una realitat més adient a la quotidianitat del seu dia a dia...

La marca responsable del nou uniforme de gala així com d'una línia més informal del F. C. Barcelona, és la italiana REPLAY, reconeguda pel seu estil jove, fresc i casual. És aquesta una aposta que trenca motllos i proposa nous teixits per una indumentària, sovint molt clàssica per al target que representa.





Des de la nostra opinió com a professionals de la imatge ens alegra l’atreviment del F.C. Barcelona a l’hora d’escollir aquesta nova línia -si tenim en compte de qui es tracta i a qui representen- no tots els sectors laborals poden acceptar aquest estil tan casual com a imatge representativa del seu sector.

Les camises texanes, les corbates de punt -amb agulla amb logotip del club- els abrics 3/4 amb estampats, els vestits de ratlles, els petits detalls cosits en grana, coincidència del color de la marca REPLAY i del grana que utilitza el F.C. Barcelona (contraposats al blau) …definitivament un estil diferencial i sofisticat.






En un món, on sovint la imatge, quan no és tractada de forma professional, ens fa arribar missatges contradictoris, serveixi la paradoxa per què l'òpera vesteixi texans i els jugadors de futbol, deixin de semblar que van a l'òpera quan han de vestir sense texans… Podem ser innovadors sense deixar d'adaptar la nostra imatge acord a l'acte el qual em d'assistir, sigui l'òpera, sigui el futbol.





Imatges del site http://www.replay.it/fcbarcelona/es/  que us convidem a visitar i des de on podreu veure la divertida sessió de presentació que va oferir REPLAY dels nous vestits de gala del F. C. Barcelona.






No hay comentarios:

Publicar un comentario