miércoles, 18 de septiembre de 2013

Nova Temporada Tardor Hivern 2013
Anàlisi i simplificació

La propera Tardor 2013 ja està preparada per entrar en els nostres armaris. Però, ho estem nosaltres? en les últimes temporades és habitual que la paraula que acompanya a “Nova Col·lecció” sigui CONFUSIÓ.

El motiu, els diferents estils que presenten les marques i la gran difusió d'informació en xarxes socials, blogs, revistes, etc. que creen cert desconcert entre els usuaris.

Dicic, conscient d'aquestà situació, prepara cada temporada un “*PORTFOLIO BÀSIC de TENDÈNCIES” a mode de poder oferir als nostres clients quins estils marcaran la nova temporada i les peces necessàries per renovar el fons d'armari concorde al seu propi estil. 

Per això, us hem preparat una elecció de diferents outfits, per poder-vos facilitar les primeres compres d'aquesta propera temporada Tardor Hivern 2013. En aquesta selecció que et presentem, no hem volgut marcar-te estils, és per això que observaràs peces i complements de línies, formes, volums i colors o estampats per a indistintes apostes.

Quan això succeeix, cal saber analitzar totes les propostes per poder actualitzar el nostre armari de la propera temporada amb la major eficàcia possible i, per a això, saps que ens tens a la teva disposició en cas de necessitar un assessorament personal i o professional.


Si parlem de DONA, una vegada més se'ns presenten infinites propostes: GRUNGE - TOMBOY - RETRO - FEMME FATAL - BURGUNDY - CHIC - BARROC ...i podríem seguir.





1. Faldilla tub color burgandy coordinada amb camisa estampada de cors. Sabata stiletto i bossa baguet.

2. Vestit de color negre, jaqueta curta de línies molt femenines. Coll smoking. Pantalons estrets, coordinat amb brusa de creuada gran d'estil gòtic. Bossa baguet de color bronze.

3. Vestit curt de gasa negre de coll "camiser", coordinat amb leggings de cuir negre. Caçadora d'estil bomber en color negre, gris i burgandy, destacar la coordinació de teixits i estampats. Botí. 

4. Cardigan de punt gruixut coordinat amb un top de coll pic de seda i short de quadre escocès. 

5. Diferents looks jovials d'estil grunge romàntic. Vestit col·legiala de quadre  escocès amb coll de color blanc. Vestit "lencero" de quadre escocès, coordinat amb 3/4 de double face. Brusa "camisera" de gasa estampada de flors liberty, coordinada amb mini-faldilla de cuir amb detall de cremallera metàl·lica. Outfits complementats amb botes d'estil militar. 

6. Abric de quadres d'estil cocoon, espatlles desestructurades, coll solapa de forma arrodonida coordinat amb un jersei de punt anglès i faldilla de seda amb detalls de blonda, peça que aporta un toc molt femení al outfit. 

7. Tratje brocat metal·litzat de color or vell. Americana de coll solapa coordinat amb pantalons estrets. Camisa negra semi-transparent aportant un aire de sofisticació a l'estilisme. Botins. Aquest vestit pot utilitzar-se per separat: l'americana brocada pots combinar-la amb uns pantalons jeans o de cotó de color, i els pantalons amb un jersei de punt anglès o jaqueta gruixut. 

8. Abric estampat de print animal coordinat amb vestit brocat de color banc. Botins negre.

9. 3/4 curt de coll solapa gran de forma arrodonida combinat amb jeans estrets i stiletto print animal. Coordinat amb un capell de llana, aportant un toc de sofisticació.

10. Jersey de coll tornat d'estil cocoon color blau celest, amb faldilla blanca de teixit tècnic línia evasé, amb una bossa baguette. 


11. Vestit d'estil anys 40 de color blau mitjà. Jaqueta de línia evasé, amb coll "camiser" gran de formes arrodonides, igual que les seves espatlles. Maniga 3/4. Faldilla llapis. Combinat amb camisa blanca. Outfit complementat amb guants llargs de color rosa fúcsia.



L'HOME arriba vestit amb propostes de diferents tendències que van des de: BLACK on BLACK, GREEN VELVET, MILITARY BARROQUE, DANDI COOL, WINTRY HUES, OFICINA, etc.




1. Vestit de línies minimalistes de color gris fosc. Destacar la mesura del llarg de l'americana i pantalons. Camisa blanca i corbata de color granat, amb detall d'agulla de corbata en color or. Sabata de cordons de color negre i cinturó a joc. Aquest estilisme ens reflecteix que un vestit pot ser una peça actual i sofisticada. 

2. Tres quarts embuatat de color negre coordinat amb vestit tweed de tonalitats grises. Camisa blanca i corbata bicolor del mateix color 3/4. Guants de pell. 

3. Abric curt semicreuat amb solapa estreta color negre. Coordinat amb pantalons estrets negres de cotó. Shirt blanca de coll rodó i jersei negre de coll rodó, joc de colls jugant amb el Black & White. 

4. Caçadora de pell de color cuir coordinat amb jersei i jeans blanc.

5. Pantalons cigarreta de color granat, coordinat amb samarreta de coll pic i cardigan en tonalitats neutres. Cinturó i sabates de davant i complementat amb un foulard.

6. Grunge sofisticat. 6A: Jersey punt anglès amb coll smoking estret en color verd jade coordinat amb pantalons de vestir d'estil bomber treballat amb teixit de vestir. Coordinat amb camisa blanca, bufanda de color ocre i corbata estampada a conjunt. Botí de color camel. 6B: 3/4 creuat de color verd coordinat amb jeans bomber i botí de cordons.

7. Jaqueta creuada curta de pany de color gris, coordinat amb pantalons de vellut de color verd. Foulard de cashmere de tonalitats verdes i ocres.

8. Americana de quadre gales, coordinat amb jersei jackard en tonalitats neutres, coordinat amb pantalons bomber de color taronja i corbata granada.

9. Jersey jackard amb estampat retro en cru i blau marí, donant un aire jove i fresc a la peça, coordinat amb pantalons jeans i camisa blanca. En la mateixa foto, observem el mateix estampat de jersei retro, treballat en granat i cru, coordinat amb pantalons granats i camisa texana. 


10. Vestit blau fosc de línies rectes coordinat amb camisa estampada de cors aconseguint un aire simpàtic i jovial. Sabates estampades print animal.



Color Tardor Hivern 2013:




I per finalitzar ens agradaria deixar-vos el vídeo de presentació de la col·lecció de Zara Tardor Hivern 2013 , del qual també podeu veure la versió MAN en el seu web i, que esperem us serveixi a manera de breu guia de les noves tendències, igual que la selecció outfits proposta per a aquesta nova temporada Tardor Hivern 2013.


No hay comentarios:

Publicar un comentario