martes, 30 de junio de 2009

dicic amb la JCI Jove Cambra Internacional de Catalunya



VERSIÓ EN CATALÀ
El passat 30 de maig en l’assemblea de mig any de la Jove Cambra Internacional de Catalunya 2009, vaig impartir el seminari “La imatge personal com a eina de treball”.

Vam treballar què i com comunica la imatge personal i perquè cal conèixer-la. Un cop més, va sobtar la gran quantitat d’informació que transmetem a través de la imatge i de la manera que ho fem, és a dir, les qualitats que projectem.

Seguidament, és va observar la imatge personal com una carta de presentació, una eina única i intransferible que cal saber adaptar-la segons la circumstància sense perdre mai la pròpia identitat.

Destacar la participació i interès dels assistents des del primer minut, el respecte i gran sentit de l’humor que van demostrar-se en les diverses dinàmiques realitzades.

És per això que des del blog de dicic, vull fer referència a l’entusiasme, apertura i dinamisme que els assistents van mostrar en tot moment, i a la vegada, destacar aquesta gran tasca que de manera voluntària fan desde la JCI de Catalunya.


Escrit per: Consol Vilar dicic.Barcelona

No hay comentarios:

Publicar un comentario