miércoles, 17 de junio de 2009

Què és un consultor d’imatge personal?

En aquest últim any, qui no ha llegit algun article, o no ha vist un vídeo en YouTube sobre aquest tema?

Dia a dia rebem més informació sobre els consultors d’imatge, professió no molt arrelada al nostre país i molt comparada amb el treball del “personal shopper”.
Però, la informació que rebem és la correcta?

El treball d’un consultor d’imatge de dicic, és conèixer, analitzar i observar a una persona o col·lectiu per poder ensenyar a potenciar i/o neutralitzar les qualitats que necessita per a cada ocasió, sense perdre la pròpia personalitat a través dels codis de la imatge personal.

Es comença amb una entrevista personal, on també s’observarà la gesticulació, veu, actitud i aptitud en diverses situacions. Seguidament es realitzarà un estudi antropomètric i del visatgisme per poder observa els inestetismes corporals i facials, a més a més de l’observació de diverses fitxes tècniques de línies.

A partir d’aquí comença un treball minuciós i personalitzat per part del consultor d’imatge per adaptar i potenciar les qualitats adequades segons les necessitats personals, professionals i empresarials del moment.

Diverses persones de diferents sectors professionals han confiat en les consultories de dicic, perquè ells han considerat que la seva imatge és única, saben que és la seva carta de presentació en qualsevol circumstància i l’han volgut conèixer i potenciar.

I tu, coneixes què transmets amb la teva imatge personal?

Escrit per: Consol Vilar dicic. Barcelona

No hay comentarios:

Publicar un comentario