lunes, 3 de junio de 2013

Rocambolesc

Curiosa etimologia la de la paraula rocambolesc.

Mentre busquem una gelateria entre els estrets carrerons del casc antic, carrerons en els quals el present conviu entre més de 1.000 anys d'història ...els hi pregunto per la seva imatge... els hi pregunto que és per a elles la seva imatge... 

Tan sols unes hores abans, Judit i Nadia compartien una de les seves aficions, muntar a cavall com cada dissabte al matí, part del dur entrenament que requereix participar en proves de raids.

Però ara la seva imatge dista molt de la de dues joves genets, ara, el color dels cordons del seu calçat esportiu va a joc amb una jaqueta informal que combinen amb uns leggings estampats amb motius florals, de vius colors... els seus cabells llargs deixen entreveure unes arracades de cèrcol que no escatimen en grandària -també en color- el resultat final és tan encertat com atrevit... és el resultat de tenir la seguretat de ser autèntic (no importa si milers de joves com elles vesteixen igual... perquè cap, cap, serà com elles).

Projectar una imatge és inevitable, i tots, de forma conscient o inconscient ho fem diàriament. Tots. El que no és inevitable, és que, la imatge que projectem sigui conforme amb la nostra identitat pròpia, quelcom tan necessari avui dia al món professional.

Judit i Nadia ens recorden la importància de ser un mateix, de tenir la seguretat de transmetre en tot moment una imatge d'acord amb la nostra identitat pròpia, ja sigui en un entorn professional com personal, és quelcom que cada dia té més importància a l'hora de relacionar-nos.


Gairebé sense adonar-nos, entre riures i aprofitant per fer alguna compra, per a una primavera que no acaba d'arribar... ens adonem que estem a l'altre costat del riu que creua la ciutat i, per fi topem amb la gelateria que buscàvem, "Rocambolesc", la gelateria del petit dels germans Roca, del "Celler de Can Roca" ...tan sols us puc dir que si un dia passegeu pel casc antic de Girona, no deixeu de provar els gelats d'aquesta màgica gelateria de tarannà... rocambolesc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario